wall clock hemofarm small in orange and white 3d model
Zoom image

Mali zidni sat "Hemofarm"

  • Korisno i efektno bilo gde, od kancelarije do prodavnice
  • Upečatljiv logo i brend
  • Izdržljiva, čvrsta plastika
  • Izrada i proizvodnja po meri

 

Proizvodnja zidnih satova za Hemofarm je bio poseban reklamni projekat. Hemofarmu je trebalo nešto što će ostaviti trajan utisak na sve koji bace pogled na sat. Mi smo im dali ono što su tražili: brend jeste sat, a boje odražavaju identitet brenda. Ponekad prosto morate da hrabro unapredite svoj marketing. 

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - svi zidni satovi se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Zidni satovi su dobar POS/POP materijal jer su, u suštini, anti-reklama, što nije česta pojava sa reklamnim materijalima. U svakom slučaju, bilo to tačno ili ne, sat je uvek sat i biće od koristi Vašim klijentima i potrošačima. Ipak, u isto vreme, ovi satovi su dobar način da Vaš brend ili poruka budu primećeni mnogo puta dnevno.

Vrednost zidnih satova, naravno, raste ako se mogu izrađivati po meri, kako u pogledu štampe tako i u pogledu oblika i veličine. Mogu se lako prilagoditi lokalu ili kancelariji u kojoj treba da stoje, još u proizvodnji, i mogu Vam doneti retku prednost u reklamiranju.