table tent western union in yellow and black on a white surface
Zoom image

Stona reklama "Western Union"

  • Žuto-crna kombinacija skreće pažnju potrošača
  • Kompaktan, prodoran displej malog formata 
  • Odličan izbor za manje budžete
  • Sažeto informiše i brendira u isto vreme

 

Western Union stone reklame su pomalo poseban projekat, jer, osim što odlično izgledaju, uspešno smeštaju mnogo informacija na malo prostora. Zato su odličan primer toga šta se sve može uraditi sa stonim reklamama, kao jako ekonomičnim point of sale materijalima čiji je reklamni potencijal podjednako neverovatan. Doduše, to jedino kod nas može tako.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - sve stone reklame se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Stone reklame su najfleksibilniji point of sale materijali na tržištu, jer su u isto vreme i reklama i ukras za stolove. I to ne samo za stolove: mogu se koristiti i na šanku, radnom stolu, simsu prozora, i uopšte svim mestima kojima prolazi veliki broj ljudi.

Kao point of sale materijali, stone reklame se često ne vrednuju dovoljno. Sa dobrim planom i pravom strategijom, ovo moćno reklamno sredstvo će raditi za Vas i povećati Vam prodaju. Osim toga, mogu se lako koristiti i u sklopu veće kampanje, ako želite da istaknete određene proizvode ili akcije i popuste, ili prosto kao promotivni materijal koji radi za Vaš brend.