table tent reserve mb full side picture
Zoom image

Stona reklama "MB"

  • Prodorna zelena boja asocira na zdravlje, prirodu i moć
  • Jednostavan font i krupna bela slova jačaju imidž brenda
  • Slike proizvoda poboljšavaju komunikaciju
  • Ekonomično i lako za održavanje

 

Projekat MB stonih reklama je trebalo da ponovo rezultira displejem koji kombinuje korisne informacije i obaveštenja (da je sto zauzet) sa smelim, hrabrim reklamama. S obzirom na delatnost MB kao firme, ove stone reklame je najbolje koristiti u kafićima i restoranima.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - sve stone reklame se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!  

Stone reklame su najfleksibilniji point of sale materijali na tržištu, jer su u isto vreme i reklama i ukras za stolove. I to ne samo za stolove: mogu se koristiti i na šanku, radnom stolu, simsu prozora, i uopšte svim mestima kojima prolazi veliki broj ljudi.

Kao point of sale materijali, stone reklame se često ne vrednuju dovoljno. Sa dobrim planom i pravom strategijom, ovo moćno reklamno sredstvo će raditi za Vas i povećati Vam prodaju. Osim toga, mogu se lako koristiti i u sklopu veće kampanje, ako želite da istaknete određene proizvode ili akcije i popuste, ili prosto kao promotivni materijal koji radi za Vaš brend.