Previous image
table tent reserve live front picture
Next image
Zoom image

Stona reklama "Knjaz"

  • Osvežavajući, zabavni dizajn
  • Obeležite rezervisane stolove sa zanimljivom stonom reklamom
  • U dve varijante, sa i bez proreza
  • Štampa visoke rezolucije na vrhunskoj plastičnoj podlozi

 

Stone reklame Knjaz Miloš su imale za cilj samo jednu, jedinu stvar: da kreativno odgovore na potrebu klijenta za spojem korisne informacije i dobre reklame. Tako smo dobili još jedan point of sale displej na koji će potrošači uvek obraćati pažnju i, samim tim, još jedan uspeh za pamćenje.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - sve stone reklame se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Stone reklame su najfleksibilniji point of sale materijali na tržištu, jer su u isto vreme i reklama i ukras za stolove. I to ne samo za stolove: mogu se koristiti i na šanku, radnom stolu, simsu prozora, i uopšte svim mestima kojima prolazi veliki broj ljudi.

Kao point of sale materijali, stone reklame se često ne vrednuju dovoljno. Sa dobrim planom i pravom strategijom, ovo moćno reklamno sredstvo će raditi za Vas i povećati Vam prodaju. Osim toga, mogu se lako koristiti i u sklopu veće kampanje, ako želite da istaknete određene proizvode ili akcije i popuste, ili prosto kao promotivni materijal koji radi za Vaš brend.