Previous image
square beer mats cuisine sample
Next image
Zoom image

Četvrtasti podmetači za čaše

  • Poboljšajte vidljivost brenda i ojačajte lojalnost potrošača
  • Klasični, tradicionalni izgled
  • Jednostrana ofset štampa u punom koloru, slike visoke rezolucije
  • Najbolje cene u regionu

 

Četvrtasti podmetači uglavnom imaju dimenzije 90x90mm i zaobljene uglove. Odlični su za sve vrste barova i kafića, ali i za mnogo više od toga: koristite ih u kancelariji na poslu ili čak kod kuće! Kome ne treba dobar podmetač za čaše? 

I ne zaboravite: naša posvećenost klijentima i njihovom uspehu znači da ne odustajemo od proizvodnje pod jednim krovom. Osmišljavanje, dizajniranje, rendering, uzorci - tu smo da zajedno sa Vama pronađemo šta Vam najviše odgovara.

Podmetači su odlični za zaštitu stolova i drugih površina na koje se stavljaju pića, kako od same tečnosti, tako i od kondenzacije koja se "hvata" na čaši ili flaši. Da bi naši podmetači bili još bolji i korisniji, odlučili smo se da ih proizvodimo od visokoupijajućeg skandinavskog kartona koji upija i do tri puta više tečnosti.

prema jednom istraživanju tržišta iz 2012. godine, 82% ispitanika voli da vidi dobre podmetače, a dve trećine njih uvek obraća pažnju na brend ili reklamu koja je na njima odštampana. To sve govori da podmetači imaju ogroman marketinški potencijal. Ali najbolje i najvažnije od svega je to što 96% ispitanika, prema istom istraživanju, uopšte ne misli da su podmetači za čaše agresivan i nametljiv način reklamiranja!

Treće, podmetači su uvek dobar promotivni materijal ili poklon i, ako su zanimljivi i dobro dizajnirani, Vaši kupci će ih pre zadržati nego baciti, što samo znači da Vaša poruka može da dopre do mnogo većeg broja ljudi!