Previous image
red plastic price shelf talker
Next image
Zoom image

Stoperi "Roda"

  • Jasno ističe vikend akciju za proizvod
  • Smela crvena boja uvek privlači pažnju
  • Superotporna plastika
  • Jednostavan font za maksimalni efekat

 

Stoper koji smo napravili za Rodu, lanac supermarketa, otprilike je klasičan primer toga kako uspešno istaći cene i proizvod. Sâm stoper je mali i jednostavan, ali je jarko crvene boje, a upravo ta boja, prema mnogim istraživanjima, najviše utiče na ponašanje i pažnju potrošača. Kombinujući crvenu i belu boju, ali i čevrtasti i okrugli format, Rodin stoper je primer uspešne point of sale reklame.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - svi stoperi se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Stoperi, poznatiji i kao shelf talkeri, najviše se koriste za isticanje cena, rasprodaja, novih proizvoda, akcija i popusta, ili za isticanje novog slogana i raznih korisnih informacija. Mogu da imaju jednostavan ili složen dizajn, u zavisnosti od toga šta Vam je potrebno, a mi smo, kao i uvek, uz Vas od početka do kraja procesa proizvodnje. 

Stoperi su mali i staju skoro u svaki prostor (a prostora je danas malo!) i lako ih je montirati, skinuti i premestiti. Pun efekat postižu ako se koriste uporedo sa drugim POS/POP materijalima kao što su reklamne police ili displeji za pult