Papirni podmetači

Papirni podmetači mogu biti ključni reprezent Vašeg imidža i brenda. Ako ste dugo tražili suptilan odmeren i privlačan način ubeđivanja potrošača da je Vaš brend ono što im treba, zaustavite se: papirni podmetači su odgovor na to pitanje, ali i na mnogo više od toga. 

Drugačija vrsta podmetača

Reklamni potencijal podmetača za čaše je nadaleko poznat i zabeležen u mnogim istraživanjima tržišta i ponašanja potrošača, kao i u praksi i iskustvu preduzetnika. Podmetači su skoro pa savršen point of sale materijal: nenametljiv, umeren i dopadljiv način prenošenja poruke kako novim kupcima, tako i lojalnim.

Papirni podmetači su, međutim, nešto drugačiji: imaju sve prednosti standardnih podmetača za čaše, ali im je maksimalni efekat još veći. Papirni podmetači su rešenje za sve one situacije u kojima obični podmetači mogu delovati grubo ili nedovoljno otmeno.

Idealni su za šoljice za čaj ili kafu, koktele i vinske čaše, a dodaju i neophodni utisak elegancije. U pogledu mesta na kojima se najviše koriste, to su pre svega hoteli, restorani, kockarnice, brodovi za krstarenja, avioni i svi specijalni događaji i prilike. Zato su prirodni i neizostavni HoReCa proizvod.

Najbolji podmetači i jedinstvena ponuda

Proizvodimo podmetače od najfinijeg, visokoupijajućeg italijanskog papira, pogodnog za štampu visoke rezolucije. Standardni podmetač je okruglog oblika, sa prečnikom od 90mm i izvezenim rubovima.

Pravimo ih po meri i u skladu sa Vašim potrebama. S obzirom na to da imamo jedinstvenu ponudu minimalne količine za naručivanje od 4800 podmetača po meri, dostupni su i pravnim licima, ali i bilo kome ko želi da njima obeleži poseban događaj ili proslavu.

Items: 11 of 1, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart