Lentikular

Lentikulari pokazuju da je tačna ona stara poslovica o tome da slika vredi više od hiljadu reči. A kakva je tek slika lentikular! Ono što je izvesno, u svakom slučaju, jeste i ono što najviše vredi: lentikular štampom se postiže takav efekat da će ljudi mnogo duže gledati lentikular nego regularno štampanu sliku. Neka istraživanja pokazuju da se lentikulari gledaju čak 30 sekundi duže i da privlače četiri puta veću pažnju!

Kako iskoristiti sve to

Lentikular tehnologija ima baš bogatu istoriju, što znači da tu ima nešto, ali je važnije to što je u pitanju jedinstven, očaravajući način da se probijete kroz mnoštvo reklama savremenog sveta. U osnovi se radi o 3D efektu bez posebnih naočara za 3D, a kome se ne dopadaju svetlucave 3D slike?

Kao što možete videti niže, lentikular štampa je dovoljno fleksibilna da se može primeniti maltene na svemu: kalendarima, vizit kartama, magnetima, kutijama za CD/DVD, fasciklama, razglednicama, sveskama i tako u nedogled. Kada uz to uzmete u obzir i da svi mi volimo da drugima pokažemo lentikular kada ga jednom dobijemo, dobićete jasnu predstavu o tome koliki je domet lentikular reklame. Baš veliki.

Iskustvo, entuzijazam i stručnost

Bavimo se dizajnom i proizvodnjom lentikulara od samog osnivanja, i rado se ponosimo time što smo tako rano i među prvima na tržištu prepoznali potencijal lentikulara.

Proces proizvodnje izleda tako što se spoje dve ili više slika (lentikularno preklapanje), potom prođu obradu i štampu (UV ofset štampom) direktno na lentikular tabak. Tako se nepokretne slke pretvaraju u igru i žive predmete. Time možemo da postignemo čitavu lepezu efekata: od flip efekata, preko 3D i morph animacije.

Items: 15 of 5, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart