Podmetači za čaše

Već godinama se specijalizujemo za širok asortiman POS/POP materijala, ali smo naročito posvećeni proizvodnji kvalitetnih, dugotrajnih podmetača za čaše. Podmetače ovakvog kvaliteta nećete naći nigde drugde, i to ne samo zbog materijala koji koristimo u proizvodnji, već i zbog stručnosti i iskustva koje ulažemo u pravljenje tih tako malih, a tako korisnih predmeta.

 

Vrednost podmetača

 

Podmetači za čaše (flaše, pivo...) nisu na tržištu od juče, i to sa razlogom: izuzetno su praktični, korisni i vredni za firme koje vode računa o svom brendu i svojim klijentima.

 

Prvo, podmetači su odlični za zaštitu stolova i drugih površina na koje se stavljaju pića, kako od same tečnosti, tako i od kondenzacije koja se "hvata" na čaši ili flaši. Da bi naši podmetači bili još bolji i korisniji, odlučili smo se da ih proizvodimo od visokoupijajućeg skandinavskog kartona koji upija i do tri puta više tečnosti.

 

Drugo, a prema jednom istraživanju tržišta iz 2012. godine, 82% ispitanika voli da vidi dobre podmetače, a dve trećine njih uvek obraća pažnju na brend ili reklamu koja je na njima odštampana. To sve govori da podmetači imaju ogroman marketinški potencijal. Ali najbolje i najvažnije od svega je to što 96% ispitanika, prema istom istraživanju, uopšte ne misli da su podmetači za čaše agresivan i nametljiv način reklamiranja!

 

Treće, podmetači su uvek dobar promotivni materijal ili poklon i, ako su zanimljivi i dobro dizajnirani, Vaši kupci će ih pre zadržati nego baciti, što samo znači da Vaša poruka može da dopre do mnogo većeg broja ljudi! Osim u poznate marketinške svrhe, mogu se koristiti i za proslave, jubileje, turističke promocije i druge slične prilike.

 

Podmetači za poneti

 

Sve u svemu, ne postoje granice u profitabilnoj upotrebi podmetača. U pitanju je jedinstven, poseban reklamni medijum koji može da Vam se višestruko isplati ako se dobro iskoristi. Nudimo Vam, pored proizvodnje željene količine, i druge usluge, kao što su dizajn, pravljenje i slanje uzoraka i svaki vid savetovanja i pomoći u toku procesa proizvodnje.

 

Pravimo četvrtaste i okrugle podmetače, ali, naravno, i podmetače posebnog oblika, u skladu sa Vašim željama, i to sve ofset štampom punog kolora na visokoupijajućem skandinavskom kartonu.

 

Ako želite da unapredite i upotpunite svoju marketinšku kampanju, pogledajte i naše držače za podmetače koji Vam dodaju na ozbiljnosti i efektivnosti!

Items: 13 of 3, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart
  • Poboljšajte vidljivost brenda i ojačajte lojalnost potrošača
  • Klasični, tradicionalni izgled
  • Jednostrana ofset štampa u punom koloru, slike visoke rezolucije
  • Najbolje cene u regionu

   

  Četvrtasti podmetači uglavnom imaju dimenzije 90x90mm i zaobljene uglove. Odlični su za sve vrste barova i kafića, ali i za mnogo više od toga: koristite ih u kancelariji na poslu ili čak kod kuće! Kome ne treba dobar podmetač za čaše? 

  I ne zaboravite: naša posvećenost klijentima i njihovom uspehu znači da ne odustajemo od proizvodnje pod jednim krovom. Osmišljavanje, dizajniranje, rendering, uzorci - tu smo da zajedno sa Vama pronađemo šta Vam najviše odgovara.

  • Mekši i topliji izgled
  • Mogućnost kreativnog dizajna i brendiranja
  • Kvalitetan, visokoupijajući karton, ofset štampa u punom koloru
  • Nijedan kafić ili bar ne mogu bez podmetača 

   

  Da li ste znali da bi većina ljudi zapravo ponela sa sobom podmetače koji im se dopadaju, ili su im korisni i neobični? Sad znate (a osim toga, svi smo bili u takvom iskušenju), i verovatno već imate predstavu o potencijalnom dometu i efektu takvih podmetača. Vaše ideje, sa našim fokusom i našom proizvodnjom, već sutra mogu biti nečiji dobar provod i zabava. Print koji ide na podmetače ne mora, naravno, biti strogo u vezi sa pićem: kao što vidite na slikama, može da se tiče bilo čega!

  • Oživite brend u bilo kom obliku i veličini
  • Zabavni, drugačiji i osvežavajući podmetači
  • Upečatljivi vizuelni utisak bolje privlači pažnju potrošača
  • Pristupačno POS/POP rešenje

   

  Podmetači za čaše po meri su izuzetan proizvod koji briše granicu između reklame i umetnosti. Ono što ih čini izuzetnim nije samo oblik (isečen po meri, oblik štita, duplo veći...), već i detaljni i živopisni printovi. Uporedite obični podmetač i podmetač po meri: prilično je jasno koji radi bolji posao u jačanju Vašeg brenda i povećanju prodaje.

  Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - podmetači se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!