Promotivni proizvodi

Promotivni proizvodi

Svakoj firmi treba dobar poslovni plan, a bilo koji trud i želja da se bude ispred svih ne uspeva bez dobre strategije. Često se baš na to misli kada se priča o "marketing miksu", kao kombinaciji poteza koji se koriste za postizanje i ostvarivanje ciljeva marketinga. Miks ima četiri dela, čuvena četiri P, i da, promocija je jedan od njih.

Promocija je veliko P

Savremene marketing kampanje su znatno manje uticajne i uspešne ako se ne oslanjaju i na besplatne poklone, nešto što dajete klijentu ili potrošaču besplatno. Baš je zato davanje poklona ili besplatnih proizvoda uz određenu kupovinu tako poznata promotivna tehnika. Zbog toga promotivni proizvodi mogu da budu pravo sredstvo za ostvarenje sva tri cilja promotivnih aktivnosti: 

  1. Informisanje o proizvodu;
  2. Podizanje potražnje za proizvodom;
  3. Individualizacija proizvoda;

Promotivni proizvodi su, u suštini, odličan metod jačanja svesti o brendu i vidljivosti brenda. Proizvodi iz naše ponude su karakteristični za tzv. below-the-line (BTL) reklamiranje, odnosno za ulaganja u reklame koje ne idu na TV, radio i u novine, ali uprkos tome donose veliku zaradu.

Iskustvo i tradicija u reklamiranju

Promotivni proizvodi, kao pokloni ili besplatni dodaci, danas spadaju u nužne delove promo miksa, a kada je reč o promo miksu - mora da bude dobar. Zato imamo vodeću ulogu u kreiranju i proizvodnji promotivnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe Vaše kampanje, ali ne prelaze ograničenja Vašeg budžeta.

Vodimo računa pre svega o kvalitetu, efikasnosti i stručnosti. Zato za promo proizvode od plastike koristimo samo vrhunske plastične materijale, a za podmetače najfiniji italijanski papir i visokoupijajući skandinavski karton. Štampamo UV ofset štampom u punom koloru: jeftinije je, brže i bolje od digitalne štampe.

Kontaktirajte nas još danas i uverite se u sve prednosti naših proizvoda!