Vobleri

Prosto i jednostavno: vobleri su point of sale materijal koji prodaje šta treba da prodaje. Vobleri, tj. stoperi ili nosači reklamnih poruka, mogu se koristiti svuda i spadaju u grupu onih POS inovacija koje je lako koristiti i koje su pristupačne i ubedljive. U svetu u kome ne manjka marketinških rešenja, baš vobleri mogu biti ono što će Vas odveti korak dalje od konkurencije.

Pravac do veće i bolje prodaje

Vobleri su plastični nosači koji se mogu prikačiti na police, rafove, zidove, kase, pa čak i prozore, kako bi "iskakali" i skretali pažnju potrošačima. Najviše se koriste u maloprodajnim objektima, a u okviru POP/POS reklamnih kampanja. Najefektniji su odmah pored proizvoda na koji treba da skrenu pažnju, bilo da želite da potrošači primete proizvod, bilo da Vam je stalo da istaknete nove proizvode, popuste i akcije.

Voblere možete videti na raznim mestima: supermarketima, bankama, prodavnicama elektronske opreme i bele tehnike i sličnim objektima. Ako želite da podstaknete kupce na češću kupovinu, najbolje ih je koristiti na rafovima koji imaju mnoštvo proizvoda, gde potrošači moraju da se odluče za jednu od nekoliko varijanti istog proizvoda.

Pokazalo se da su vobleri najkorisniji u apotekama, supermarketima, prodavnicama razne opreme i na frižiderima u kafićima, malim radnjama, pumpama, i tome slično.

Znamo šta radimo

Proizvodimo voblere po meri i u skladu sa naročitim potrebama Vaše reklamne ili marketing kampanje. I oblik i dimenzije zavise od Vas, a Vaš brend štampamo u visokoj rezoluciji na vrhunskoj plastici, jer nam je stalo do toga da naši proizvodi, kada se gledaju izbliza, ne izgledaju kao da su ih napravili amateri na kućnom štampaču.

Items: 11 of 1, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart