Zidne reklame

Zidovi, kao prostori za oglašavanje, prava su stvar tamo gde prolazi mnogo ljudi: supermarketi, aerodromi, autobuske stanice. Uz kreativan i pametan dizajn i kvalitetan materijal, zidne reklame dobro dođu i kao POP/POS displeji, jer povećavaju prodaju i vidljivost Vašeg brenda, ali i kao zidni ukrasi za ispunjavanje praznih prostora.

Zidovi su Vaše platno

Zidne reklame mogu da izgledaju pobednički na hiljadu načina: od displeja koji je u potpunosti prekriven bojama Vašeg brenda, samim brendom ili reklamama, sa brojem polica za proizvod o Vašoj želji, pa do providnog, jednostavnog, plastičnog dizajna elegantnijeg izgleda. Za šta god se odlučili, nema sumnje da će naše zidne reklame imati krupan marketinški efekat.

Kao i kod drugih POS/POP materijala, najvažnije je imati jasnu poruku koja Vašim potrošačima prenosi ono što želite. Ponekad su to informacije, a ponekad Vaš brend, čime jačate lojalnost potrošača i činite da se osećaju povezano sa Vama. A sve to zarad podsticanja tih spontanih, impulsivnih odluka o kupovini. 

Oslonite se na nas

Pravimo zidne reklama već godinama i uspeli smo da se pozicioniramo kao jedna od najpouzdanijih firmi koja čitav proces proizvodnje obavlja pod jednim, svojim krovom. Ne samo što proizvodimo zidne reklame po meri, od kvalitetne plastike i sa štampom visoke rezolucije, već Vam pomažemo i kod dizajna, renderinga i proizvodnje i slanja uzoraka.

Zidne reklame su moćna i pristupačna reklamna opcija za sve one situacija u kojima želite da proširite marketing, privučete pažnju kupaca i ponudite korisne displeje partnerima u maloprodaji.

Items: 16 of 6, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart