Stoperi

U marketingu je najvažnije imati priču i preneti poruku. Ali ponekad morate da prepustite nekom drugom da priča priču: ako je već tako, zašto da to ne budu naši stoperi? Jednostavni su, laki za korišćenje i karakteristični, onako kako Vi to želite, i zato najbolje obavljaju posao privlačenja pažnje potrošačima.

Ako imate dobru priču...

Stoperi, poznatiji i kao shelf talkeri, najviše se koriste za isticanje cena, rasprodaja, novih proizvoda, akcija i popusta, ili za isticanje novog slogana i raznih korisnih informacija. Mogu da imaju jednostavan ili složen dizajn, u zavisnosti od toga šta Vam je potrebno, a mi smo, kao i uvek, uz Vas od početka do kraja procesa proizvodnje. 

Stoperi su mali i staju skoro u svaki prostor (a prostora je danas malo!) i lako ih je montirati, skinuti i premestiti. Pun efekat postižu ako se koriste uporedo sa drugim POS/POP materijalima kao što su reklamne police ili displeji za pult

...javite nam se! 

Koje su prednosti naših stopera? Ima ih mnogo: pravimo ih od vrhunske HIPS plastike, što znači da su skoro neuništivi, otporni su na slabija sredstva za čišćenje i dugo izgledaju kao novi. Štampamo ih u punom koloru i visokoj rezoluciji, ofset štampom, a oblik i dimenzije zavise samo od Vas i potreba Vašeg marketinga ili oglašavanja. Ako ste spremni za savremeno doba, odlučite se za 3D stopere koji su još bolji u komunikaciji sa kupcima. 

Koje su mane naših stopera? Zapravo ih nema. 

Kontaktirajte nas već danas i saznajte zašto smo najbolji na POP/POS tržištu!

Items: 16 of 6, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart