Paraziti

Ako Vam je potreban efektan, ekonomičan i praktičan point of sale displej koji prazne prostore pretvara u vrlo profitabilna mesta, naši paraziti (merchandising strips) su pravi izbor za Vas. Paraziti su odlična, čuvena inovacija u svetu marketinga koja danas suvereno vlada prostorom koji do nedavno stručnjacima za marketing nije ni padao na pamet.

Advertajzing i merchandising 

Ako je verovati tim stručnjacima, ozbiljne marketing strategije i planovi se uvek oslanjaju na strategije koje povezuju reklamiranje sa merchandising-om. Ako želite da podstaknete kupce da impulsno, spontano kupe Vaš proizvod, merchandising paraziti, kakve mi nudimo, jesu nužan dodatak drugim point of sale materijalima, jer na taj način kombinujete pametno pozicionranje proizvoda sa identitetom brenda. 

Merchandising paraziti su dosta popularni i ima ih u skoro svim prodajnim objektima. Možete da ih okačite na rafove i police, na zidove uz pomoć lepljive trake ili na držače i reklamne police. Sa parazitima imate čitavo more mogućnosti, kako u pogledu reklamnog potencijala, tako ii u pogledu širenja svesti o Vašem brendu.

Šta možemo da učinimo za Vas

Ako su Vam potrebni merchandising paraziti, imamo pravu stvar za Vas: proizvodimo ih po meri, i od čvrste i otporne plastike. I oblik i dimenzije se mogu potpuno uskladiti sa Vašim potrebama, a sve štampamo UV ofset štampom u punom koloru za brendiranje u visokoj rezoluciji. Ne štedimo kada je u pitanju izražavanje Vaših ideja!  

Items: 11 of 1, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart