Držači za letke i brošure

Glavne prednosti držača za letke su ekonomičnost i lako korišćenje. Ističu se kao jedni od najjeftinijih POS/POP materijala, a u isto vreme ih je vrlo lako postaviti, premestiti i prilagoditi mestu i vremenu upotrebe.

Uvek ima mesta za držače za letke

Tokom poslovanja smo se mnogo puta uverili da su ovi držači sjajno rešenje za sve vrste prodavnica i komercijalnih lokala: od apoteka, preko banaka, pa do radnje u Vašoj ulici. Uvek se proizvode sa samolepljivom, dvostranom trakom, tako da ih možete postavljati u lokalima različitih vrsta i prilagođavati potrebama klijenata.

Bez obzira ima li letaka u njima ili ne, naši držači za brošure uvek rade za Vas: Vaša poruka ostaje vidljiva i doprinosi ispunjenju zadatih ciljeva. Ako se ipak odlučite za letke, i oni će uredno stajati u našim držačima i pružati važne informacije Vašim kupcima. UV ofset štampa na koju se uvek oslanjamo garantuje da će Vaš brend doslovno sijati.

Plastika ili karton?

Držači za letke se često proizvode od kartona ili papira, što samo znači da će se neizbežno iskriviti i deformisati. Vlaga i drugi slični atmosferski uslovi uvek uništavaju ovakve displeje. Naši držači su, za razliku od toga, proizvedeni od plastike: nema krivljenja i cepanja, a neće ni izbledeti vremenom. Drugim rečima, ovo je dugoročna investicija.

U ponudi imamo dve osnovne vrste držača za letke: standardne i držače po meri. U standardni držač mogu da stanu trolisne brošure dimenzija 10x20cm, a držači po meri mogu da se prilagode željenim dimenzijama. Bacite pogled na proizvode ispod i uverite se u mogućnosti naših držača za letke i brošure.

Items: 16 of 6, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart