Reklamne police

Reklamne police su dobre kao POP/POS displej jer su velike i kabaste (teško ih je ne videti), ali su i lako prenosive i prilagodljive. Možete ih koristiti za prikazivanje čitavog niza proizvoda: slatkiša, sokova, CD-ova, brošura, pakovanja, farmaceutike... To samo znači da se Vaš brend može naći u svim ovim situacijama!

Zašto odabrati reklamne police

Podni prostor je važan deo prostora koji marketing i dalje nije u potpunosti osvojio. Na primer, tek od skoro se uviđa potencijal podnih nalepnica. Podovi mogu da odigraju ključnu, konkurentnu ulogu naročito ako su zidovi, police i druga mesta skupa ili već iskorišćena.

Glavna prednost reklamnih polica je to što su velike i čvrste, i u tom smislu ne postoji bolji način da prenesete jaku, moćnu i jasnu poruku. Kod reklamnih polica su poruka i medij koji je prenosi jedna te ista stvar. Vaši kupci će teško izbeći ili promašiti reklamne police, naročito ako su lepo dizajnirane i zrače živahnim i jarkim bojama.

Šta Vam nudimo

Reklamne police u našoj ponudi su izdržljive, stabilne i prenosive i lako se sklapaju i rasklapaju. Proizvodimo ih u potpunosti po meri, od oblika i veličine do štampe Vašeg brenda, detalja i opšteg utiska. Takođe nudimo i niz drugih usluga u proizvodnji, od početka do kraja procesa, jer želimo da Vam pomognemo da izvučete sve koristi iz naših polica i ostvarite njihovu punu vrednost.

Items: 18 of 8, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart