Displeji za pult

Displeji za pult su odličan način da ubedite potrošače da se upuste u impulsnu, neplanirnu kupovinu Vašeg proizvoda. Prema jednom istraživanju, 76% potrošača ne planira kupovinu unapred, već odluke o njoj donosi u prodajnom objektu. Upravo je to razlog zašto displeji za pultove, ako se koriste pametno i efikasno, mogu da budu najbolji način da povećate prodaju i svest o svom brendu.

Svaka poruka je važna

Displeji za pultove daju Vašem brendu ili reklami na dinamičnosti i živahnosti. Sa dobrim dizajnom i strateškim plasmanom, postaju neverovatna sredstva za predstavljanje proizvoda koja rade za Vas i podstiču potrošače da neplanirano kupe Vaš proizvod baš gde i kada Vi to želite. 

Dobra stvar u vezi sa ovim displejima je to što ih možete koristiti na mnogo načina: kao "ledolomce" koji krče putanju čitavoj kampanji ili kao delić šire i obuhvatnije kampanje. Izbor je, kao i uvek, isključivo Vaš.

Naša uloga u Vašem biznisu

Proizvodimo displeje za pult po meri, i nema tog oblika ili veličine koju nećemo štampati za Vas, ukoliko Vam je to želja. Potpuno smo svesni i da se danas ne može više štampati bilo čim i bilo kako: zato displeje koje pravimo uvek krasi kvalitetna štampa visoke rezolucije. Za efektnu reklamu važan je kvalitet kada je potrošači gledaju izbliza, i zato neprestano dižemo standarde u štampi.

Ukoliko, ipak, tražite nešto posebno, npr. displeje koji su prilagođeni reklami bezalkoholnih pića, obavezno pogledajte displeje za konzerve i sokove! 

Items: 18 of 8, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart