Sendvič table

Sendvič table, poznatije i kao A table, jedan su od najpristupačnijih i najzanimljivijih reklamnih materijala. Iz marketinške perspektive, najefektnije su na mestima kroz koja prolazi mnogo ljudi, kao što su tržni centri, šetališta i pasaži. Sendvič table sa dobrim i privlačnim dizajnom, a jasnom i pametnom porukom, uvek privlače pažnju potencijalnim kupcima i potrošačima.

 

Sendvič table za bolji marketing

 

Sendvič table mogu da se koriste i unutra i napolju, a ako su od plastike, izuzetno su otporne na vremenske uslove. Nezaobilazne su u restoranima i kafićima, ali su od neprocenjive vrednosti i za pekare, menjačnice, apoteke i sve objekte koji su "na udaru" velikog broja prolaznika. Možete li da zamislite dobar kafić bez sendvič table sa akcijom ili specijalnom dnevnom ponudom? Kreativne i zabavne poruke na sendvič tablama često završe na internetu, a Vi time dobijate besplatnu reklamu za svoj proizvod!

 

Lako se sklapaju i rasklapaju, prenosive su i stabilne. Naše sendvič table je jednostavno koristiti zato što nema šrafova, kuka, kvaka i ostalog što komplikuje život: samo kvalitetna, elegantna plastika za kreativno plasiranje, kombinovanje i premeštanje. Sendvič table verovatno nikada neće izaći iz mode i to je razlog više da se oslonite na njih.

 

Šta Vam nudimo

 

Pravimo sendvič table od kvalitetne, izdržljive polistiren plastike. Kao i kod drugih POP/POS materijala koje nudimo, Vaš logo, brend ili reklamu štampamo ofset štampom punog kolora. Kombinacija PS plastike i štampe visoke rezolucije znači da možete u potpunosti izrazite, a da će se Vaša reklama isticati. I sve to po povoljnim cenama!

 

U ponudi imamo standardne plastične sendvič table, 3D table i table sa izmenljivim uloškom. Osim toga, nudimo Vam i štampu po želji na nekoj od njih. Ako želite mekši, pomalo tradicionalniji izgled, onda su drvene sendvič table prava stvar za Vas!

Items: 15 of 5, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart