Point of Sale Materijali

Point of Sale Materijali

 

Šta je Point of Sale reklamiranje?

Izrazi point of sale (POS) i point of purchase (POP) reklamiranje ili oglašavanje označavaju sve napore usmerene na povećanje obima prodaje na mestu na kome se obavlja transakcija, tj. kupovina i prodaja. Ta mesta su često kase ili blagajne, ulazi/izlazi iz prodavnice ili rafovi sa proizvodima. Ako ste bar nekad kupili čokoladicu, brijač ili pakovanje baterija dok ste stajali u redu na kasi, zato što su Vam promotivni displeji privukli pažnju i ubedili Vas da Vam treba baš taj proizvod, onda ste imali priliku da se uverite u moć POS/POP reklamiranja.

Mesto kupovine u maloprodaji je kritična tačka u kojoj se sažimaju svi elementi prodaje: potrošač, novac i proizvod. S obzirom da se više od 70% odluka o kupovini donose tokom kupovine, spontano, lako je shvatiti zašto svaki ozbiljni, integrativni marketing danas mora da sadrži i tzv. below the line (BTL) reklamiranje. Štaviše, uspešno izvedena reklamna kampanja na tom nivou može da znači i početak potencijalno prepoznatljivog brenda, a sve to bez ulaganja astronomske količine novca u TV, radio i novinske reklame (ATL strategije).

Sa našim point of sale materijalima dobijate privlačne i informativne reklamne displeje koji Vam garantuju prednost u odnosu na konkurenciju, i kod potrošača i kod partnera.  

Dve decenije izuzetnosti

Ubeđeni smo da su partnerstvo i saradnja sastavni deo dobre poslovne prakse i zato smo uvek posvećeni uspehu naših klijenata. U proizvodnji koristimo najbolju plastiku i profesionalnu štampu visoke rezolucije, što ne samo što je ekonomično po Vas, već znači i izuzetnost finalnog proizvoda. 

Ako mislite da su point of sale materijali prava stvar za Vas, kod nas ćete pronaći kvaltitetne, pristupačne point of sale proizvode bez kojih je teško zamisliti savremeni marketing. Pored toga, nudimo Vam i usluge dizajniranja, 3D rendering-a, proizvodnju i slanje uzoraka i prototipa. Uz Vas smo od početka do kraja procesa.