Previous image
menu holder amstel with sloped base
Next image
Zoom image

Držači za meni "Holsten"

  • Klasičan, pouzdan i prepoznatljiv format
  • Izrada plastične table i osnove po meri, uz osnovu u dve varijante
  • Ofset štampa u punom koloru i visoke rezolucije
  • Vrhunska, čvrsta plastika 

 

Projekat za Holsten je zahtevao od nas da napravimo prepoznatljiv, ali karakterističan držač za menije koji će lako podsećati potrošače na Holsten proizvode. Osnova se pravi u dve varijante: iskošenoj i ravnoj, u zavisnosti od toga šta Vam se više dopada.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - svi držači za menije se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Meniji su jedna od retkih stvari na koje potrošači moraju da obrate pažnju, i to na duže vreme, što znači da će neizostavno videti Vašu reklamu. Naši držači uredno pristaju svakom stolu i, uz našu posvećenost kvalitetnoj štampi za gledanje izbliza, lako podsećaju kupce na Vaš brend.

Sa štampom u visokoj rezoluciji na čvrstoj, izdržljivoj plastici, koja dugo izgleda kao tek napravljena, ne samo što ćete privući potrošače, već ćete ih i ubediti da kupe Vaš proizvod. Restorani, kafići i barovi će lako znati kako da koriste držače za menije: od specijalnih akcija i popusta do isticanja redovnih ponuda i proizvoda.