Previous image
juice display tropicana with three juice bottles and plastic header
Next image
Zoom image

Displej za sokove "Tropicana"

  • Za supermarkete, manje radnje, barove i kafiće
  • Lako zamenite proizvod, menjajte varijante proizvoda
  • Lako se montira, prenosiv, lagan
  • Zanimljiv, upečatljiv dizajn sa tablom po meri

 

Tropicana displej za sokove je još jedan od naših displeja za pultove, s tim što je ovde prilagođen potrebama proizvođača sokove i njihove reklamne kampanje. Broj mesta za flaše zavisi isključivo od Vas, a plastična tabla je kombinacija posebnog oblika i relativno jednostavnog, ali jasnog dizajna koji ističe brend i glavni slogan firme.  

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - svi displeji za pultove se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Displeji za pult su odličan način da ubedite potrošače da se upuste u impulsnu, neplanirnu kupovinu Vašeg proizvoda. Prema jednom istraživanju, 76% potrošača ne planira kupovinu unapred, već odluke o njoj donosi u prodajnom objektu. Upravo je to razlog zašto displeji za pultove, ako se koriste pametno i efikasno, mogu da budu najbolji način da povećate prodaju i svest o svom brendu.

Displeji za pultove daju Vašem brendu ili reklami na dinamičnosti i živahnosti. Sa dobrim dizajnom i strateškim plasmanom, postaju neverovatna sredstva za predstavljanje proizvoda koja rade za Vas i podstiču potrošače da neplanirano kupe Vaš proizvod baš gde i kada Vi to želite.