Zidni satovi

Zidne satove bi trebalo koristiti kao point of sale ili promo materijale mnogo češće nego što se zapravo koriste. Odlikuje ih jedinstven miks potreban za uspešno predstavljanje brenda, prenošenje poruke ili prosto podsećanje potrošača na nešto što im može biti od koristi. Ne, odgovor nije vreme, već Vaš proizvod.

Sve su to razlozi zašto smo se još davno opredelili da u asortiman proizvoda uključimo i zidne satove. 

Kupci će Vas imati na umu 24/7

Zidni satovi su dobar POS/POP materijal jer su, u suštini, anti-reklama, što nije česta pojava sa reklamnim materijalima. U svakom slučaju, bilo to tačno ili ne, sat je uvek sat i biće od koristi Vašim klijentima i potrošačima. Ipak, u isto vreme, ovi satovi su dobar način da Vaš brend ili poruka budu primećeni mnogo puta dnevno.

Vrednost zidnih satova, naravno, raste ako se mogu izrađivati po meri, kako u pogledu štampe tako i u pogledu oblika i veličine. Mogu se lako prilagoditi lokalu ili kancelariji u kojoj treba da stoje, još u proizvodnji, i mogu Vam doneti retku prednost u reklamiranju.

Naša ponuda

Proizvodimo zidne satove po meri od plastike vrhunskog kvaliteta, uz ofset štampu punog kolora, čime obezbeđujemo da ovi satovi nisu samo dobra rekama za Vas, već i dekoracija koju je prijatno gledati. Izdržljivi su i dugotrajni.

Ispod možete pogledati izbor iz projekata i predloga koje smo imali i odlučiti da li je zidni sat ono što Vam je potrebno. I ne zaboravite: šta god želite da štampamo, štampamo!

Items: 13 of 3, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart
  • Korisno i efektno bilo gde, od kancelarije do prodavnice
  • Upečatljiv logo i brend
  • Izdržljiva, čvrsta plastika
  • Izrada i proizvodnja po meri

   

  Proizvodnja zidnih satova za Hemofarm je bio poseban reklamni projekat. Hemofarmu je trebalo nešto što će ostaviti trajan utisak na sve koji bace pogled na sat. Mi smo im dali ono što su tražili: brend jeste sat, a boje odražavaju identitet brenda. Ponekad prosto morate da hrabro unapredite svoj marketing. 

  Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - svi zidni satovi se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

  • Brend se ističe i ne možete ga propustiti
  • Odličan POS displej za gledanje kako izbliza, tako i izdaleka
  • Čvrsta, otporna plastika, lako za održavanje
  • Narandžasta boja podseća na život, energiju i aktivnost 

   

  Osim što je u pitanju veliki, impozantni displej koji ne možete da ne vidite, narandžasta boja je odlična ideja: ima li bolje boje za farmaceutsku firmu od one koja upućuje na živahnost i aktivnost?

  Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - svi zidni satovi se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

  • Uzbudljiv i nesvakidašnji oblik 
  • Teško je razlikovati reklamu od proizvoda
  • Kvalitetna štampa visoke rezolucije 
  • Čvrsta, pouzdana i vrhunska plastika

   

  Zidni sat "Ladival" je jezgrovit primer naše sposobnosti i spremnosti da prilagodimo i dizajn i proizvodnju, kao i finalni proizvod, Vašim potrebama i ciljevima. Oblik i dimenzija sata nisu od kamena: šta god želite, štampamo!

  Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - svi zidni satovi se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!