Stone reklame

Stone reklame su najfleksibilniji point of sale materijali na tržištu, jer su u isto vreme i reklama i ukras za stolove. I to ne samo za stolove: mogu se koristiti i na šanku, radnom stolu, simsu prozora, i uopšte svim mestima kojima prolazi veliki broj ljudi.

Važno je koje su karte na stolu

Stone reklame su dobre za početak kampanje i stvaranje početnog utiska, i zato se mogu koristiti i samostalno, na strateški odabranim mestima. Mi volimo da kažemo to na sledeći način: ako Vam ove reklame prođu i ostvare uspeh, onda će ostatak Vaše poruke mnogo lakše doći do onoga kome je upućena.

Kao point of sale materijali, stone reklame se često ne vrednuju dovoljno. Sa dobrim planom i pravom strategijom, ovo moćno reklamno sredstvo će raditi za Vas i povećati Vam prodaju. Osim toga, mogu se lako koristiti i u sklopu veće kampanje, ako želite da istaknete određene proizvode ili akcije i popuste, ili prosto kao promotivni materijal koji radi za Vaš brend.

Šta Vam nudimo

Najvažnija stvar u vezi sa stonim reklamama je da budu izdržljive i ubedljive. Brend ili reklama ne bi smelo da izgledaju zapušteno, oštećeno ili prosečno i obično. Sa našim stonim reklamama, ne morate da vodite računa o tome, a osim toga štampamo ih samo u visokoj rezoluciji.

U potpunosti ih proizvoimo po meri i, kao i u slučaju drugih point of sale materijala, nudimo čitav niz pomoćnih usluga, od koncepta pa do konačnog proizvoda.

Items: 14 of 4, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart