Nalepnice

Nalepnice, nalepnice, nalepnice: svuda oko nas su. Verovatno ne postoji bolji simbol savremene reklame i oglasa od nalepnice, za šta postoje dobri razlozi: koristi se u razne marketinške svrhe, u reklamiranju u prodavnicama, kao point of sale materijal, u HORECA reklamiranju, za političke kampanje i potrebe, pa čak i za ukrašavanje.

Zašto se nalepnice toliko lepe

Nalepnice su, pored toga, i najekonomičniji reklamni medij. Verovatno ne postoji neko drugo sredstvo marketinga koje je tako moćno, a tako suptilno, tako jedinstveno a tako sveprisutno i tako profitabilno, a toliko pristupačno. Neke od prednosti nalepnica su u sledećem:

  • Ne percipiraju se kao reklama 
  • Efektnije su od drugih sredstava oglašavanja
  • Zaista se mogu napraviti u svim dimenzijama i oblicima za razne podloge
  • Moćne su i kao sredstvo "od usta do usta" marketinga

 

Podne nalepnice

Podne nalepnice su član porodice nalepnica i trenutno je tražnja za njima u najvećem porastu u štamparskoj industriji. U ponudi imamo podne nalepnice koje se sjajno uklapaju u komercijalne prostore, kancelarije, pa čak i domove. Zahvaljujući napretku tehnologije ove nalepnice sada mogu da izdrže ozbiljno habanje, a na površinu nanosimo dodatni neklizajući sloj.

Šta imamo u ponudi

Nalepnice u ponudi pravimo od samolepljivih plastičnih supstrata kao što su PVC, PET i PP. U proizvodnji prolaze kroz dodatni tretman providnim UV lakom, što im daje dodatnu otpornost na grebanje, sunčevu svetlost i vremenske uslove. I regularne i podne nalepnice štampamo ofset štampom punog kolora.

Naročito želimo da istaknemo da u ponudi imamo i static cling nalepnice vrhunskog kvaliteta: to je savremenija vrsta nalepnica koja nema lepak, već koristi naelektrisanje za pričvršćivanje na glatke podloge. Zato predstavlja mnogo bolje, čistije i elegantnije rešenje za potrebe savremenog reklamiranja.

Uputite se u našu ponudu nalepnica i izaberite šta Vam najviše odgovara: PVC nalepnice, podne nalepnice, vuci-guraj nalepnice za vrata ili static cling nalepnice.

Items: 14 of 4, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart