Držači za meni

Držači za meni su nešto bez čega nijedan dobar kafe ili restoran ne može, i sa čim ne može da pogreši. Svakome ko je uložio vremena i truda u menije i njihov dizajn će biti u interesu da ima pouzdan i privlačan držač za menije kojim može da istakne važne informacije svojim potrošačima. Upravo je to mesto za Vašu reklamu!

Držači za meni za bolji HoReCa marketing

Meniji su jedna od retkih stvari na koje potrošači moraju da obrate pažnju, i to na duže vreme, što znači da će neizostavno videti Vašu reklamu. Naši držači uredno pristaju svakom stolu i, uz našu posvećenost kvalitetnoj štampi za gledanje izbliza, lako podsećaju kupce na Vaš brend.

Sa štampom u visokoj rezoluciji na čvrstoj, izdržljivoj plastici, koja dugo izgleda kao tek napravljena, ne samo što ćete privući potrošače, već ćete ih i ubediti da kupe Vaš proizvod. Restorani, kafići i barovi će lako znati kako da koriste držače za menije: od specijalnih akcija i popusta do isticanja redovnih ponuda i proizvoda.

Prednosti naše ponude

Nudimo Vam držače za meni standardnog oblika i dimenzija, ali i proizvedene po meri. I osnova i sam držač mogu biti izrađeni po meri, kako Vi želite.

Naša proizvodnja se u celini obavlja, kako mi to kažemo, pod jednim krovom: tu smo za Vas od koncepta, preko dizajna, renderinga, pravljenja uzoraka, pa do konačnog proizvoda u željenoj količini.

Items: 19 of 9, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart