Table za pisanje kredom

Table za pisanje kredom su zaista nešto drugačije i posebno - jednostavne su, nenametljive i jednobojne. Ipak, danas su toliko popularne i tražene da nema dobro bara, restorana ili kafića bez takve table. Internet je prepun tekstova i albuma sa kreativnim, smešnim i zanimljivim napisima na ovim tablama.

Od reklame do umetnosti...

Table za pisanje kredom su privlačne baš zato što Vam daju priliku da budete kreativni i pustite mašti na volju. Sa našim tablama, reklama više nije samo reklama i poruka na zidu: Vaš brend će biti okvir za mnoštvo različitih zanimljivih ideja, crteža, slika i poziva.

Ne samo što će Vam brend biti vrhunac jednog umetničkog dela, već i mesto za zabavu, šalu i dosetke koje će se dopasti potrošačima. U svetu u kome se ljudima svaki dan nešto prodaje i reklamira, svež, nov sadržaj, spakovan u suptilnu reklamu, može da učini mnogo. Za takav displej, od ključne je važnosti materijal od kog je napravljen, pošto ne može na svemu da se kvalitetno piše.

....koju mi proizvodimo!

Znamo da reklamni efekat ovih tabli zavisi i od njenog kvaliteta, i zato su naše table pravljene isključivo od vrhunskih materijala. Kao što se vidi na primerima naših proizvoda, tabla koju želite može imati drveni ram, ali ne mora, i može biti bilo koje veličine. Vaš brend ili reklamu štampamo u visokoj rezoluciji i punom koloru, a rado ćemo Vam pomoći i u svemu ostalom što Vam je potrebno za uspešnu kampanju.

Items: 14 of 4, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart