Podmetači za čaše

 Već godinama se specijalizujemo za širok asortiman POS/POP materijala, ali smo naročito posvećeni proizvodnji kvalitetnih, dugotrajnih podmetača za čaše. Podmetače ovakvog kvaliteta nećete naći nigde drugde, i to ne samo zbog materijala koji koristimo u proizvodnji, već i zbog stručnosti i iskustva koje ulažemo u pravljenje tih tako malih, a tako korisnih predmeta.

 

Vrednost podmetača

 

Podmetači za čaše (flaše, pivo...) nisu na tržištu od juče, i to sa razlogom: izuzetno su praktični, korisni i vredni za firme koje vode računa o svom brendu i svojim klijentima.

 

Prvo, podmetači su odlični za zaštitu stolova i drugih površina na koje se stavljaju pića, kako od same tečnosti, tako i od kondenzacije koja se "hvata" na čaši ili flaši. Da bi naši podmetači bili još bolji i korisniji, odlučili smo se da ih proizvodimo od visokoupijajućeg skandinavskog kartona koji upija i do tri puta više tečnosti.

 

Drugo, a prema jednom istraživanju tržišta iz 2012. godine, 82% ispitanika voli da vidi dobre podmetače, a dve trećine njih uvek obraća pažnju na brend ili reklamu koja je na njima odštampana. To sve govori da podmetači imaju ogroman marketinški potencijal. Ali najbolje i najvažnije od svega je to što 96% ispitanika, prema istom istraživanju, uopšte ne misli da su podmetači za čaše agresivan i nametljiv način reklamiranja!

 

Treće, podmetači su uvek dobar promotivni materijal ili poklon i, ako su zanimljivi i dobro dizajnirani, Vaši kupci će ih pre zadržati nego baciti, što samo znači da Vaša poruka može da dopre do mnogo većeg broja ljudi! Osim u poznate marketinške svrhe, mogu se koristiti i za proslave, jubileje, turističke promocije i druge slične prilike.

 

Podmetači za poneti

 

Sve u svemu, ne postoje granice u profitabilnoj upotrebi podmetača. U pitanju je jedinstven, poseban reklamni medijum koji može da Vam se višestruko isplati ako se dobro iskoristi. Nudimo Vam, pored proizvodnje željene količine, i druge usluge, kao što su dizajn, pravljenje i slanje uzoraka i svaki vid savetovanja i pomoći u toku procesa proizvodnje.

 

Pravimo četvrtaste i okrugle podmetače, ali, naravno, i podmetače posebnog oblika, u skladu sa Vašim željama, i to sve ofset štampom punog kolora na visokoupijajućem skandinavskom kartonu.

 

Ako želite da unapredite i upotpunite svoju marketinšku kampanju, pogledajte i naše držače za podmetače koji Vam dodaju na ozbiljnosti i efektivnosti!

Items: 13 of 3, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart