Držači za podmetače

Držači za podmetače spadaju u posebnu grupu reklamnih materijala: izuzetan su marketing, ali su i korisni za Vaše kupce i klijente. Razmislite malo: jedino logično mesto za uredno čuvanje svih tih podmetača za čaše zapravo i jeste jedan ovakav stalak, zar ne?

 

Držači i njihova uloga u svetu reklama

 

Držači za podmetače su odličan dodatak kampanji koja je fokusirana na kafiće, barove i restorane, naročito ako ste im već brendirali podmetače, držače za menije i sličan reklamni materijal. Ako ste poveli dovoljno računa o svom marketingu i imate isti brend i na podmetačima i njihovim držačima, kupcima će biti jasno da je u pitanju ozbiljna i posvećena firma koja zna vrednost celovite, zaokružene kampanje. Može to i drugačije: probajte različita, ali komplementarna vizuelna rešenja koja će se prosto uklopiti.

 

Kako god se odlučite da koncipirate svoj marketing, držači za podmetače imaju važnu ulogu i zasluženo mesto u svetu. Kao POP displeji, držači za podmetače, uz lep dizajn, drže pažnju većem broju kupaca u isto vreme i, što je najvažnije, podstiču ih na neplaniranu, spontanu kupovinu Vašeg proizvoda.

 

Gde se mi tu uklapamo

 

Nudimo držače u potpunosti po Vašoj želji, u pogledu oblika, dizajna i veličine. Lako ih je održavati, postavljati i uklapati sa drugim materijalima. S obzirom da nam je stalo do uspeha i napretka klijenata i partnera sa kojima sarađujemo, u proizvodnji koristimo samo najkvalitetnije materijale, ali nudimo i spektar drugih usluga kao što je dizajniranje, proizvodnja i slanje uzoraka i savetovanje. Tu smo zbog Vašeg uspeha!

Items: 12 of 2, per page
Drop items here to shop
Product has been added to your cart