HoReCa

HoReCa

 

Šta je HORECA?

HoReCa, kao skraćenica od reči Hotel, Restaurant, Café, označava deo tržišta koji se time bavi. Nije teško pretpostaviti zašt je point of sale reklamiranje tako lako našlo svoj put u HoReCa sektor. Mogućnosti su razne: od promocije novih proizvoda, preko jačanja svesti o brendu, do podsećanja potrošača da naruče još nešto kada su već tu. Naročito je važno ovo poslednje, jer ukazuje na glavnu prednost efektnog i kreativnog HoReCa marketinga: veća prodaja, veća zarada.

Ima dosta načina na koje možete da ispunite vidno polje potrošača svojim POS/POP proizvodima i privučete im pažnju. Na primer, možete da postavite sendvič table na mesta kojima se kreće veliki broj ljudi i da time deo tog protoka preusmerite u svoj lokal; možemo da Vam odštampamo brend na podmetače za čaše koje će neki potrošači možda hteti da ponesu sa sobom; ili možete da idete na sigurno i opkladite se na držače za menije i stone reklame.

Za šta god se opredelili, važno je biti pametan, inovirati i biti fokusiran, što se tiče HoReCa reklamiranja. Naš asortiman HoReCa materijala je dovoljno širok za Vašu kampanju, tako da će biti uvek nova, uspešna u privlačenju kupaca i jačanju njihove lojalnosti i ubedljiva kada ih treba ubediti da naruče još ponešto. O svemu tome treba razmišljati kao o igralištu: jedino pravilo je da se stalno dešava i da ne bude dosadno!

Razumemo HoReCa poslovanje 

Već dugi niz godina proizvodimo HoReCa materijale, i neki od proizvoda na koje smo naročito ponosni su idealni baš za HoReCa kampanje. Podmetače za čaše, papirne podmetače i držače za menije kakve mi proizvodimo nećete naći drugde, ne samo zato što su kvalitetniji, već zato što nam nije teško da uvek budemo ispred svih.

Znamo da je glavna stvar ubediti potrošače da izaberu Vaš proizvod, a ne neki drugi. Zato su svi naši HoReCa materijali ekonomični i proizvedeni po meri, od koncipiranja do konačnog proizvoda. To znači da proizvodimo samo najbolje reklamne medije, od vrhunskog materijala i sa profesionalnom ofset štampom u visokoj rezoluciji. Samo savršena štampa može da predstavlja Vaš savršeni brend!

Pored proizvodnje, nudimo i niz pomoćnih usluga kao što su dizajniranje, 3D rendering i pravljanje i slanje uzoraka. Drugim rečima, tu smo za Vas od prvog do poslednjeg koraka. Saznajte više o našim proizvodima i kontaktirajte nas!