Previous image
floor display lav 3d render model full set
Next image
Zoom image

Reklamna polica "Lav"

  • Okrugla polica savremenog izgleda
  • Poluprovidni plastični zidovi sa originalnim brendiranjem
  • Vidljivost reklame iz svih uglova 
  • Lako sklapanje, postavljanje i rasklapanje

 

Okrugla Lav reklamna polica, jedan od naših najboljih projekata, predstavlja odličan point of sale materijal ne samo zato što su brend i reklame vidljive sa svih strana, već i zato što može da bude i promo pult u supermarketima i sličnim prodajnim objektima. Iako izleda pomalo visoko i teško, iznenađujuće je prenosiva, laka i stabilna.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - sve reklamne police se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Reklamne police su dobre kao POP/POS displej jer su velike i kabaste (teško ih je ne videti), ali su i lako prenosive i prilagodljive. Možete ih koristiti za prikazivanje čitavog niza proizvoda: slatkiša, sokova, CD-ova, brošura, pakovanja, farmaceutike... To samo znači da se Vaš brend može naći u svim ovim situacijama!

Podni prostor je važan deo prostora koji marketing i dalje nije u potpunosti osvojio. Podovi mogu da odigraju ključnu, konkurentnu ulogu naročito ako su zidovi, police i druga mesta skupa ili već iskorišćena.