floor display holsten full 3d render model
Zoom image

Reklamna polica "Holsten"

  • Lako se sklapa, održava i rasklapa
  • Detaljno brendiranje na svim stranicama displeja
  • Stabilna, čvrsta polica na tri nivoa
  • Upadljiv point of sale materijal koji privlači pažnju 

 

Drugi set reklamnih polica koje smo pravili za Carlsberg-Holsten se oslanjao na nešto složeniji dizajn i proizvodnju. Konačni proizvod je polica na kojoj možete prikazati veliki broj proizvoda i to na originalan i zanimljiv način. Sa Holsten brendom na centralnoj poziciji, i krupnim Carlsberg printom sa strane, kao i izrezima po meri pri dnu police, ovo je point of sale rešenje koje ostavlja trajan utisak.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - sve reklamne police se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Reklamne police su dobre kao POP/POS displej jer su velike i kabaste (teško ih je ne videti), ali su i lako prenosive i prilagodljive. Možete ih koristiti za prikazivanje čitavog niza proizvoda: slatkiša, sokova, CD-ova, brošura, pakovanja, farmaceutike... To samo znači da se Vaš brend može naći u svim ovim situacijama!

Podni prostor je važan deo prostora koji marketing i dalje nije u potpunosti osvojio. Podovi mogu da odigraju ključnu, konkurentnu ulogu naročito ako su zidovi, police i druga mesta skupa ili već iskorišćena.