Previous image
custom shaped beer mat, holsten
Next image
Zoom image

Podmetači za čaše po meri

  • Oživite brend u bilo kom obliku i veličini
  • Zabavni, drugačiji i osvežavajući podmetači
  • Upečatljivi vizuelni utisak bolje privlači pažnju potrošača
  • Pristupačno POS/POP rešenje

 

Podmetači za čaše po meri su izuzetan proizvod koji briše granicu između reklame i umetnosti. Ono što ih čini izuzetnim nije samo oblik (isečen po meri, oblik štita, duplo veći...), već i detaljni i živopisni printovi. Uporedite obični podmetač i podmetač po meri: prilično je jasno koji radi bolji posao u jačanju Vašeg brenda i povećanju prodaje.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - podmetači se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Podmetači su odlični za zaštitu stolova i drugih površina na koje se stavljaju pića, kako od same tečnosti, tako i od kondenzacije koja se "hvata" na čaši ili flaši. Da bi naši podmetači bili još bolji i korisniji, odlučili smo se da ih proizvodimo od visokoupijajućeg skandinavskog kartona koji upija i do tri puta više tečnosti.

Prema jednom istraživanju tržišta iz 2012. godine, 82% ispitanika voli da vidi dobre podmetače, a dve trećine njih uvek obraća pažnju na brend ili reklamu koja je na njima odštampana. To sve govori da podmetači imaju ogroman marketinški potencijal. Ali najbolje i najvažnije od svega je to što 96% ispitanika, prema istom istraživanju, uopšte ne misli da su podmetači za čaše agresivan i nametljiv način reklamiranja!

Treće, podmetači su uvek dobar promotivni materijal ili poklon i, ako su zanimljivi i dobro dizajnirani, Vaši kupci će ih pre zadržati nego baciti, što samo znači da Vaša poruka može da dopre do mnogo većeg broja ljudi!