Previous image
custom printed a-frame with jelen beer logo
Next image
Zoom image

Sendvič table po meri

  • Oblik i štampa se izrađuju po želji 
  • Karakterističan i poseban displej
  • Ofset štampa punog kolora na vrhunskoj plastičnoj podlozi
  • Lako prenosiva, lako se skladišti i čuva 

 

Postoje momenti kad Vam treba dobri, stari kompromis: nešto što je kvalitetno i vredno, ali u isto vreme i poznato, pouzdano i predvidivo. Kad se tako postavi, zvuči skoro nemoguće. Međutim, ponekad je rešenje odmah iza ćoška, naročito u svetu point of sale reklamiranja. Sendvič table koje brendiramo po Vašoj želji i u skladu sa Vašim potrebama ispunjavaju sve te uslove i predstavljaju dobro, elegantno i sigurno rešenje.

Print na tablama se u potpunosti izrađuje onako kako Vi to želite, a table ne gube na otpornosti bilo da su napolju ili unutra. Slobodno nam izložite svoje ideje i, uz našu pomoć, odlučite se za opciju koja Vam najbolje odgovara.  

Sendvič table, poznatije i kao A table, jedan su od najpristupačnijih i najzanimljivijih reklamnih materijala. Iz marketinške perspektive, najefektnije su na mestima kroz koja prolazi mnogo ljudi, kao što su tržni centri, šetališta i pasaži. Sendvič table sa dobrim i privlačnim dizajnom, a jasnom i pametnom porukom, uvek privlače pažnju potencijalnim kupcima i potrošačima.

Sendvič table mogu da se koriste i unutra i napolju, a ako su od plastike, izuzetno su otporne na vremenske uslove. Nezaobilazne su u restoranima i kafićima, ali su od neprocenjive vrednosti i za pekare, menjačnice, apoteke i sve objekte koji su "na udaru" velikog broja prolaznika. Možete li da zamislite dobar kafić bez sendvič table sa akcijom ili specijalnom dnevnom ponudom? Kreativne i zabavne poruke na sendvič tablama često završe na internetu, a Vi time dobijate besplatnu reklamu za svoj proizvod!