Previous image
counter display ladival exhibited
Next image
Zoom image

Displej za pult "Ladival"

  • Lagan displej malog formata i jednostavne strukture
  • Lako menjanje i kombinovanje proizvoda
  • Prenosiv, lagan, lako se montira i održava
  • Brendiranje štampom visoke rezolucije

 

Displej za pult Ladival je jedan od onih projekta koji moraju da se uklope u viziju i stil proizvođača: zato se ovaj displej odlikuje svetlim i otvorenim bojama koje asociraju na proizvod i njegovu upotrebu. Baza displeja ima udubljenja za proizvode različitih oblika i dimenzija, a plastičnu tablu krasi brendiranje profesionalnom ofset štampom u punom koloru.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - svi displeji za pultove se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Displeji za pult su odličan način da ubedite potrošače da se upuste u impulsnu, neplanirnu kupovinu Vašeg proizvoda. Prema jednom istraživanju, 76% potrošača ne planira kupovinu unapred, već odluke o njoj donosi u prodajnom objektu. Upravo je to razlog zašto displeji za pultove, ako se koriste pametno i efikasno, mogu da budu najbolji način da povećate prodaju i svest o svom brendu.

Displeji za pultove daju Vašem brendu ili reklami na dinamičnosti i živahnosti. Sa dobrim dizajnom i strateškim plasmanom, postaju neverovatna sredstva za predstavljanje proizvoda koja rade za Vas i podstiču potrošače da neplanirano kupe Vaš proizvod baš gde i kada Vi to želite.