Previous image
tissue paper coaster from finest italian paper
Next image
Zoom image

Papirni podmetači po meri

  • Impresionirajte i očarajte potrošače
  • Najfiniji italijanski papir 
  • Besplatno slanje uzoraka i pakovanje konačnog proizvoda
  • Brza, četvorobojna, fleksografska štampa za vrhunski kvalitet 

 

Papirni podmetači iz naše kuhinje su tu za Vas kada želite da očarate i pridobijete potrošače, jer stvaraju posebnu auru oko Vašeg brenda. Otmen, uglađen i kvalitetan reklamni medij je apsolutno potreban u svetu u kome se ljudima nešto reklamira i prodaje svakog dana i svakog časa. Iskoračite i unapredite svoj marketing!

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - svi podmetači se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Papirni podmetači mogu biti ključni reprezent Vašeg imidža i brenda. Ako ste dugo tražili suptilan odmeren i privlačan način ubeđivanja potrošača da je Vaš brend ono što im treba, zaustavite se: papirni podmetači su odgovor na to pitanje, ali i na mnogo više od toga.

Reklamni potencijal podmetača za čaše je nadaleko poznat i zabeležen u mnogim istraživanjima tržišta i ponašanja potrošača, kao i u praksi i iskustvu preduzetnika. Podmetači su skoro pa savršen point of sale materijal: nenametljiv, umeren i dopadljiv način prenošenja poruke kako novim kupcima, tako i lojalnim.