Previous image
chalkboard with wooden frame side picture
Next image
Zoom image

Tabla "Carlsberg"

  • Nenametljiva, otmena reklama
  • Sjajno rešenje za restorane, barove i kafiće
  • Drveni ram stvara mekši, elegantniji izgled
  • Izdržljive, čvrste table 

 

Carlsberg tabla je kombinacija tradicije i progresa, pouzdanosti i hrabrosti. Položaj brenda na vrhu, sa sloganom na dnu, ostavlja utisak prepoznatljivosti, a drveni ram remeti uobičajenu uniformnost crne table za pisanje kredom. Ovo rešenje se uklapa u aktuelne trendove u uređenju enterijera, a u isto vreme pokazuje i raznovrsnost naše ponude.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - sve table za pisanje kredom se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Table za pisanje kredom su privlačne baš zato što Vam daju priliku da budete kreativni i pustite mašti na volju. Sa našim tablama, reklama više nije samo reklama i poruka na zidu: Vaš brend će biti okvir za mnoštvo različitih zanimljivih ideja, crteža, slika i poziva.

Ne samo što će Vam brend biti vrhunac jednog umetničkog dela, već i mesto za zabavu, šalu i dosetke koje će se dopasti potrošačima. U svetu u kome se ljudima svaki dan nešto prodaje i reklamira, svež, nov sadržaj, spakovan u suptilnu reklamu, može da učini mnogo.

.