Previous image
chalkboard captain morgan with happy hour written on it
Next image
Zoom image

Tabla "Captain Morgan"

  • Popularna, kreativna i jedinstvena reklama
  • Odlično rešenje za barove, kafiće i restorane
  • Puno mogućnosti za dobar dizajn i pozicioniranje brenda
  • Pristupačno i ekonomično rešenje

 

Captain Morgan tabla za pisanje kredom je malo drugačije dizajnirana u odnosu na druge izložene projekte. Umesto jasno određene ivice i logoa u centralnoj, dominantnoj poziciji, i logo i reklamne poruke su odštampane po čitavoj tabli. Ali to ne smanjuje prostor za poruke Vaših klijenata. Bez obzira na složenost Vaših ideja, dajemo sve od sebe da dođu do izražaja na ovim tablama!

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - sve table za pisanje kredom se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Table za pisanje kredom su privlačne baš zato što Vam daju priliku da budete kreativni i pustite mašti na volju. Sa našim tablama, reklama više nije samo reklama i poruka na zidu: Vaš brend će biti okvir za mnoštvo različitih zanimljivih ideja, crteža, slika i poziva.

Ne samo što će Vam brend biti vrhunac jednog umetničkog dela, već i mesto za zabavu, šalu i dosetke koje će se dopasti potrošačima. U svetu u kome se ljudima svaki dan nešto prodaje i reklamira, svež, nov sadržaj, spakovan u suptilnu reklamu, može da učini mnogo.