Previous image
beer mat holder mb with beer mats
Next image
Zoom image

Držači za podmetače "MB"

  • Dinamičan i živopisan držač za četvrtaste podmetače
  • Proizvedeno od vrhunske plastike
  • Boje su potpuno u skladu sa brendom 
  • Korisno, lako se postavlja, premešta i održava

 

Držač za podmetače "MB" je imao nešto drugačiji fokus od projekta sa Amstelom. Ono što će sigurno privući pažnju potrošača je pomalo neobičan i asimetričan položaj otvora za podmetače, kao i neprozirna plastika sa štampom visoke rezolucije koja pokriva čitavu spoljnu stranu držača.

Pažnja: Svi proizvodi i slike su primeri - držači za podmetače se izrađuju u potpunosti po želji. Kontaktirajte nas za više informacija!

Držači za podmetače su odličan dodatak kampanji koja je fokusirana na kafiće, barove i restorane, naročito ako ste im već brendirali podmetače, držače za menije i sličan reklamni materijal. Ako ste poveli dovoljno računa o svom marketingu i imate isti brend i na podmetačima i njihovim držačima, kupcima će biti jasno da je u pitanju ozbiljna i posvećena firma koja zna vrednost celovite, zaokružene kampanje. Može to i drugačije: probajte različita, ali komplementarna vizuelna rešenja koja će se prosto uklopiti.

Kako god se odlučite da koncipirate svoj marketing, držači za podmetače imaju važnu ulogu i zasluženo mesto u svetu. Kao POP displeji, držači za podmetače, uz lep dizajn, drže pažnju većem broju kupaca u isto vreme i, što je najvažnije, podstiču ih na neplaniranu, spontanu kupovinu Vašeg proizvoda.